Voorpagina

Vollemaanswandeling voor kinderen


zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Plaats: Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71, Afferden

Deze spannende avondexcursie speciaal voor kinderen duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel.
Aanmelden is verplicht via telefoonnummer 06 – 205 106 01.

Deze avond gaan kinderen bij hoge uitzondering samen met Maasduinengidsen het donkere bos beleven. Want donker betekent niet dat er buiten niets te zien is. Ogen wennen snel aan de nacht en dan is er opvallend genoeg nog veel te zien zoals het silhouet van een rund. Onze andere zintuigen staan ook op scherp waardoor geluiden zoals die van de bosuil goed gehoord worden en een geur snel opgepikt wordt. Onderweg is er ook een plek waar iedereen zich op kan warmen bij het vuur bij een daarvoor bestemde overdekte stookplaats. Kortom het beloofd een spannende en avontuurlijke avond te worden.


Bekijk alle aankomende kinderactiviteiten

FacebooktwitterFacebooktwitter

Groepswandeling


zondag 17 februari 2019
Tijd: 08:30 - 12:00 uur
Plaats: Iedershuus, Kapelstraat 7a, Afferden

Wandelsportvereniging DWS organiseert weer een groepswandeling welke start om 8.30 uur vanaf Iedershuus. Er is weer een mooie route van 10 en 15 km uitgezet door de mooie bossen van Afferden en omgeving.

Graag z.s.m. opgeven i.v.m. afspraak met rustplaats.Opgeven kan via wsvdwsafferden@gmail.com of via Karin (tel. 531514). Iedereen, dus ook niet leden zijn van harte welkom om samen met ons te wandelen want alle weer is wandelweer.


Bekijk alle aankomende wandeltochten

FacebooktwitterFacebooktwitter

Alle opgehaalde IDEEEN en WENSEN in AFFERDEN

De werkgroep Afferden Samen Beter heeft in samenwerking met de HAN (KRAKE-project) vanaf 2017 tot heden op allerlei manieren ideeën, wensen en meningen verzameld, die betrekking hebben op zorg, welzijn en leefbaarheid van Afferden in de toekomst. Deze opgehaalde ideeen…

Welkom op afferden-limburg.nl

Aanleveren van berichten, foto’s, agendapunten etc. kan via ons e-mailadres info@afferden-limburg.nl

FacebooktwitterFacebooktwitter