et Studieorkest van Fanfare Helpt Elkander o.l.v. Bart Wolters viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. Bij deze gelegenheid geeft het orkest een concert. Het wordt geen gewoon concert, maar een complete show met zang, dans en cabaret. Hiervoor is een speciaal thema gekozen, namelijk de Muppet Show.Voor deze gelegenheid is Iedershuus omgetoverd tot een heus theater met een prachtig decor waarin ook de Muppets een plaats krijgen.

Het Studieorkest is een volwaardig orkest dat vooral bestaat uit jonge muzikanten. Om de jeugd eens te laten ervaren hoe het is om de blaasmuziek te combineren met andere vormen van amusement en voor een groot publiek op te treden, is voor dit ambitieuze project gekozen dat door de financiële steun van diverse fondsen tot stand komt.

De show wordt zoals gebruikelijk gepresenteerd door Kermit de Kikker (Twan Krebbers) en er zijn ook rollen voor het cabarettrio Jeu Derksen, Wim Lamers en André Erren. De dans wordt verzorgd door Dansschool Martine uit Well en de zang is van eigen fanfareleden: Ellen Boskamp en Karlijn Lichteveldt. Verder speelt ook de Samenspeelgroep van Fanfare Helpt Elkander mee.

Het concert vindt twee keer plaats, op zaterdag 20 juni om 19.00 uur en op zondag 21 juni om 16.00 uur. Het concert op zaterdag is al uitverkocht en voor zondag zijn nog kaartjes verkrijgbaar bij cafetaria ’t Kapelleke, Tuincentrum Verheijen, Bakkerij v.d. Bergh in Afferden en Bakkerij Arts in Bergen. De kaartjes kosten € 5.

image_pdf