Kerst attentie koorleden Laetitia

Het jaar 2020 is voor Laetitia hoopvol begonnen met het bevrijdingsconcert op 15 februari. Kort daarna werden we geconfronteerd met het corona virus en vielen alle activiteiten stil: diverse optredens zoals de moederdagmis bij de boskapel en het Offers Treffe. Maar ook de jaarafsluiting in juli en onze jaarlijkse appel/peren actie in november. Ook in de huidige kerstperiode waren er geen optredens, zoals de kerstvieringen in Dickens stijl bij diverse verenigingen, het 2-jaarlijkse kerstconcert en de hoogmis op 1e kerstdag.

Daarom was het voor alle koorleden een prettige verrassing, toen op zaterdag 19 december alle koorleden thuis bezocht werden door enkele bestuursleden en onze dirigent Cornelia om ieder een attentie te bezorgen en tevens mooie feestdagen toe te wensen!


3 reacties op “Kerst attentie koorleden Laetitia

 1. Ria Keijsers
  21 december 2020 om 10:29

  Lieve bestuursleden,
  wat een Kei leuke Kerstengel attentie, en dan ook nog met een ini, mini, solsleuteltje er aan…. ik wordt er op slag “ferlieft” op.
  Dank je wel voor jullie inzet op de achtergrond.
  Ik hoop dat we in 2021 toch weer gezamenlijk kunnen zingen….
  Liefs,
  Ria Keijsers.

 2. Henk Hendriks
  25 december 2020 om 13:00

  Beste Bestuursleden.
  Hele hartverwarmende actie van jullie. Op deze manier weten de mensen dat er aan ze gedacht wordt én dat ze gewaardeerd worden. Dan kan een kleine attentie heel groot zijn!
  De Dorpsraad en heel veel dorpsbewoners missen jullie warme klanken.
  Hopelijk mogen we binnenkort weer genieten van jullie enthousiaste optredens.

  Namens de Dorpsraad
  Henk Hendriks

 3. Hennie Van Hoof
  27 december 2020 om 12:21

  hopelijk kunnen we volgend jaar weer onze klanken laten horen, ,dank je wel voor de reacties. het doet goed zoiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif