Op zaterdag 17 december a.s. vindt weer het traditionele kerstconcert plaats door de plaatselijke muziekverenigingen. In goed onderling overleg hebben de organiserende verenigingen besloten om het concert dit jaar naar De Alverman te verplaatsen. Een belangrijke reden hiervoor is o.a. het grote gasverbruik, dat nodig is om de kerk te verwarmen en daarvoor vormt De Alverman nu een alternatief. De grote zaal wordt ten behoeve van dit concert sfeervol aangekleed en voor ieder is een stoel beschikbaar.

De deelnemers aan het concert zijn dit jaar: het kinderkoor, smartlappenkoor 3Veuraff, het studieorkest en fanfare Helpt Elkander en de organiserende gemengde zangvereniging Laetitia. Het dorpsarchief zorgt met achtergrondbeelden voor een passende kerstsfeer.

Het concert duurt van 19.00 – ca. 21.30 uur.
In de pauze is er koffie, thee of fris met wat lekkers. Deze drankjes kosten € 1,50, wel graag contant betalen! De entree is gratis.
Na afloop van het concert bent u nog welkom voor een gezellige after-party in de kantine van De Alverman.

Het belooft weer een gezellig en sfeervol spektakel te worden en laat zien waarin Afferden groot kan zijn met ruim 100 muzikale inwoners!

Hieronder een foto van het laatste concert uit 2018: