zaterdag 17 december 2022 - zondag 18 december 2022
Aanvang: 11:00 uur

De ondernemers van Mosaïque in Nieuw Bergen organiseren een Kerstmarkt met leuke snuisterijen en diverse lekkernijen… voor ieder wat wils. Je bent van harte welkom op zaterdag 17 december tussen 11.00 uur en 20.00 uur en zondag 18 december tussen 11.00 uur en 18.00 uur. Voor de kids staat er een draaimolen en misschien krijg je wel iets lekkers van de Kerstman en de Kerstvrouw die op bezoek komen in het gezellig verlichte en versierde winkelcentrum.

LIVE OPTREDENS
Beide dagen treden diverse muziek- en dansgroepen op uit de de regio om nog meer in de kerstsfeer te komen. De optredens vinden plaats op verschillende tijdstippen en op meerdere locaties. Dat wil je toch niet missen? Wil jij ook optreden met jouw dans- of muziekvereniging? Stuur een e-mail naar info@mosaiquebergen.nl dan wordt snel contact met je opgenomen.

KOOPZONDAG
Zaterdag 17 december zijn de meeste winkels langer open dan gebruikelijk en zondag 18 december is het koopzondag. Kom lekker shoppen voor de feestdagen. Noteer deze data dus alvast in je agenda voor een gezellige weekend.

WIN-ACTIE
Win één minuut GRATIS winkelen bij Jan Linders! Voorzie je aankoopbonnetje (winkels Mosaïque) van naam en telefoonnummer en lever deze in bij de HEMA of Servicepunt Maasduinen. Maak elke week kans op tegoedbonnen ter waarde van 50 euro of deze fantastische hoofdprijs.

Kijk voor meer informatie op www.mosaiquebergen.nl of bel 06 30521691 als je nog wilt deelnemen aan de markt.

Tot ziens in winkelcentrum Mosaïque, Nieuw Bergen
Fijne feestdagen!