Kerstoptredens 2013

Het jubileumjaar 2013 is afgesloten met diverse kerstoptredens. Na het geslaagde jubileumconcert op 26 oktober vonden in december diverse optredens in kerstsfeer plaats.

Op 8 december hebben we de kerstmarkt bij Wilka in Afferden opgeluisterd.

Zondag 15 december stond het jaarlijkse kerstconcert in de kerk van Afferden op het programma. Een sfeervol concert, waaraan ook het basiskoor, de Troubadours, studieorkest en fanfare Helpt Elkander en de blokfluitgroep hebben deelgenomen.

In de week erna hebben we 2 kerstbijeenkomsten opgeluisterd: op dinsdag 17 december bij de KBO in Nieuw Bergen en op donderdag 19 december bij Biblioplus in Boxmeer.

Zondagavond 22 december vond in Afferden de tweejaarlijkse kersttocht met kerstmarkt plaats. In het romantische licht van de Maria-kapel hebben we onze bijdrage hieraan geleverd. Deze 3 optredens hebben we verzorgd in de stijl (en kleding) van Charles Dickens met bijpassende muziek. Dit werd door het publiek erg gewaardeerd.

Het jubileumjaar is muzikaal afgesloten met het opluisteren van de hoogmis op eerste Kerstdag in de parochiekerk van Afferden. Naast kerstliederen hebben we hier de Pastoralmesse van Reinmann gezongen.

Van de optredens staan foto’s in het foto album.
Geluidsopnames uit 2012 van de Pastoralmesse zijn te beluisteren onder ‘geluidsopnames’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *