Koningsdag 2015

poster_koningsdag_2015Het Oranje-comité kindervakantiewerk Afferden organiseert op Koningsdag (maandag 27 april) weer haar jaarlijkse kinderactiviteiten.

Download onze poster

Vlaamse kermis van 13.00 – 16.00 uur
Peuters en groep 1 t/m 5 – verzamelen bij ’t Diekske

Kom allemaal met een versierde fiets, step, skelter of….. Het is misschien ook leuk wanneer je de fiets versiert met geluid. Diegene die de mooist versierde fiets (met of zonder geluid) heeft, krijgt een leuk prijsje. In het Heymanspark vindt dan de Vlaamse kermis plaats. Deze middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Om de sfeer er goed in te houden, zou het leuk zijn als de kinderen, én de ouders natuurlijk, verkleed komen.

 

Koningsbal van 18.00 – 21.00 uur
Groep 6 t/m 8 worden rond 18.00 uur verwacht in ledershuus.

De entree is gratis. Jullie krijgen twee consumpties. Denk je nog meer dorst te hebben, neem dan geld mee. In ledershuus kunnen jullie luisteren naar muziek, gezellig samen zijn en een spelletje doen. Kom allemaal verkleed, want voor wie het best verkleed is, hebben we weer een leuke prijs!

Ben je eenmaal binnen, dan kun je niet meer naar buiten tot dat het afgelopen is. Het Koningsbal is om 21.00 uur afgelopen.

 

Helpers gezocht!
Zit je in groep 7 of 8? Dan zijn we op zoek naar jou!
We zouden het leuk vinden als je ons ’s middags wil komen helpen bij de Vlaamse kermis. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Als je zorgt dat je op maandag 27 april om 13.00 uur in het Heymanspark bent, leggen we je uit bij welk spelletje je kunt helpen en wat je moet doen!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: 
 

Gerelateerde berichten