Op zaterdag 2 november 2019 is de door een noodlottig ongeval overleden Daisy Peters – Kuyer uit Afferden naar haar laatste rustplaats, het crematorium in Beuningen gebracht. Zo’n 50 truckers voorzien van een roze lint of bloem waren in Afferden aanwezig om haar een laatste eerbetoon te bewijzen.

Langs een route die voorzien was van roze linten werd zij uit het dorp geleid. Op enkele plaatsen langs de route hadden zich mensen opgesteld die applaudisseerden toen de stoet langs trok.

Bij het crematorium in Beuningen was een grote stoet vrachtwagens opgesteld die een erehaag vormde als laatste groet aan de 26-jarige overleden Daisy.

Noodlottig ongeval
Chauffeur Daisy Peters-Kuyer kwam op donderdag 31 oktober 2019 om het leven bij een ongeluk met haar vrachtwagen op de A50. Haar dood bracht ook landelijk enorm veel reacties teweeg. “Veel mensen binnen de transportwereld kenden haar, het is een hele hechte gemeenschap”, vertelde Frauke Wanschers-Aarts, een goede vriendin van de familie. “En als jonge vrouw viel ze natuurlijk ook op in die wereld.”

Foto’s: Frans Thonen
Video: Maasduinencentraal