Laetitia afsluiting jubileumjaar

Met enkele mooie optredens in kerstsfeer heeft Laetitia het jubileumjaar afgesloten.
Dit jaar bestaat Laetitia 45 jaar als gemengde zangvereniging en dit jubileum hebben we op passende muzikale wijze gevierd: in maart vond de dinnershow ‘mit Laetitia an toffel’ plaats in Het Pelgrimshuis in Smakt. In juni hebben we deelgenomen aan het Summer Vibes concert van de fanfare in de schouwburg in Cuijk en hebben we opgetreden bij het Offers Treffe in het Heijmanspark.

Ons eigen feestje hebben we in juli gevierd met een boottocht op de Maas en een gezellige barbecue. In september hebben we de eucharistieviering opgeluisterd in verpleeghuis Joachim en Anna in Nijmegen. In oktober organiseerde ons koor het 2-jaarlijkse gemeenteconcert van de zangkoren in de kerk van Afferden. Begin november hebben we een gezellige muzikale middag verzorgd in Maasduinen Staete in Nieuw Bergen.

Met enkele kerstoptredens (de meeste in Dickensstijl!) hebben we nu het jubileumjaar afgesloten: op 7 december bij tuincentrum Leurs in Venlo, op 13 december de kerstviering van KBO Afferden, op 15 december het kerstconcert in de kerk van Afferden en tot slot op 19 december de kerstviering bij KBO Siebengewald.

Wij danken iedereen hartelijk voor de geboden steun in het afgelopen jaar via de sponsor lotto, appel- en peren actie en de Rabo Clubkas Campagne. Tevens wensen wij iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!

Op dit moment worden de nieuwe plannen voor 2019 gesmeed, zodat ook dit een mooi muzikaal jaar zal worden.

Mocht je zin hebben om lid te worden van ons koor, dan ben je van harte welkom. We repeteren op maandagavond bij café De Pruuver van 20.00 -22.00 uur: kom gerust eens kijken om de sfeer te proeven! Opgeven en meer info bij Hennie van Hoof, telefoon 0485-530120.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.