Dit jaar viert Laetitia haar 50 jarig jubileum als gemengde zangvereniging.
Het koor is in 1956 opgericht als meisjes/dameskoor en in 1973 gewijzigd naar gemengde zangvereniging.
En dit gouden jubileum vieren we dit jaar met diverse bijzondere activiteiten.
Zo hebben we de Moederdagmis bij de Paoterskapel in de Afferdse bossen op 14 mei uitgebreid met een gezellige picknick na de mis.
In juni hebben we een weekend uitstapje gemaakt naar Zuid Limburg en Hasselt (B).
Op 24 september hebben we van de kermis mis in de kerk van Afferden een jubileumviering gemaakt, waarbij 4 jubilarissen zijn gehuldigd vanwege hun 50-jarig lidmaatschap. Ook werden hierna veel herinneringen opgehaald tijdens een reünie met oud-leden en zelfs 2 voormalige dirigenten!

Onze volgende activiteit is een groots jubileumconcert op 28 oktober in de kerk van Afferden. Aan dit concert nemen naast Laetitia alle zangkoren uit gemeente Bergen deel: uit Afferden het kinderkoor en smartlappenkoor 3 VeurAff, uit Siebengewald het Grensland mannenkoor en popkoor Vocal Spirit, uit Wellerlooi Vocal Group Joy en uit Well Challenge.
Dit concert is helemaal in stijl van de 70-er jaren met muziek uit die tijd: zoals ABBA, de Carpenters, Simon and Garfunkel, maar ook Nederlandse nummers!
Het concert begint om 19.00 uur in de kerk van Afferden. Tijdens de pauze is er koffie/thee/fris met wat lekkers te koop à € 1,50 (alleen contante betaling!) en na afloop hebben we nog een gezellige nazit, waarbij we samen kunnen proosten en nagenieten van een sfeervolconcert!

Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis!

image_pdf