Leukste WK Poule van Nederland!

hrc_poule_2014Op 12 juni 2014 gaat het WK Voetbal van start in Brazilië en Nederland heeft zich na een goede kwalificatiereeks geplaatst voor deze eindronde. De loting is bekend en Nederland treft Spanje, Chili en Australië in de poulefase.

Nederland telt 16,6 miljoen bondscoaches dus laat zien dat jij verstand van voetbal hebt en speel mee en voorspel de uitslagen en meer.

Waarom mee doen aan deze WK Poule?

 • Deelname aan de WK Poule komt ten goede van en voor de jeugd van HRC’27
 • Wedstrijden zijn te voorspellen door ze zelf in te vullen op de site die jullie gaan krijgen bij deelname.
 • Meedoen met de poule kost per mailadres € 5,00.
  50 % is prijzengeld en 50% komt ten goed van de jeugdafdeling.

Je wordt voor aanvang van het WK via de knikkerkoerier en de website van HRC’27 jeugd tijdig herinnerd om je voorspellingen in te vullen.

Aanmelden
De aanmeldingen kunnen plaats vinden door een gesloten enveloppe met € 5,00 en je mailadres bij C.Trum Rimpelt 9 in de brievenbus te doen of persoonlijk af te geven tot en met 10 juni 2014. De aanmelding geschied vervolgens door de link op de WK-site te accepteren om deelname veilig te stellen die men verkrijgt via e-mail.

Uitslagen van wedstrijden en standen worden gecommuniceerd via de site van de WK poule. De einduitslag zal worden gepubliceerd in de knikkerkoerier en de website van HRC’27 jeugd.

Voorwaarden
Hieronder vind je de voorwaarden die je moet accepteren om mee te kunnen spelen.

 1. De starttijd van het WK die is aangegeven op de WK-site telt als sluitingstijd voor het voorspellen van wedstrijden. Aan voorspellingen die na deze tijd zijn ingevuld zullen GEEN punten toegekend worden! Lees goed de voorwaarden op de WK- site.
 2. Alleen deelnemers die zich aangemeld hebben maken kans op het prijzenpakket.
 3. Indien bij het verdelen van prijzen 2 of meer deelnemers recht hebben op dezelfde prijs, dan zal de prijs verdeeld worden over de winnaars.
 4. De organisatie van deze WK-poule is te allen tijde gerechtigd deelnemers uit te sluiten om wat voor reden dan ook.
 5. Meerdere inschrijvingen per persoon zijn toegestaan. Doe je met meer inschrijvingen mee, dan speel je mee voor een grotere kans op prijzen.
 6. Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen.
 7. De organisatie van deze WK-poule is te allen tijde gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten.
 8. Deelname geeft de organisatie van deze WK-poule het recht om je via de email op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel.
 9. Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden om andere activiteiten van HRC’27 jeugdafdeling en acties te communiceren.
 10. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif