Mededelingen van de parochie

Huispaaskaars..
Elk jaar wordt er met Pasen in de kerk een nieuwe grote paaskaars gezegend en aangestoken. Deze brandt in de Paastijd, bij een huwelijk, bij een doop, bij een uitvaart, bij bijzondere momenten om ons eraan te herinneren dat Jezus voor ons een Licht wil zijn. U kunt via ons een eigen huispaaskaars kopen! Deze worden dan tijdens de Mis gezegend en zo kunt u met Pasen en andere belangrijke momenten een kaars aansteken thuis.

  • Paaskaars 1, lengte 200 mm, diameter 60 mm, prijs 12,50 euro
  • Paaskaars 2, lengte 250 mm, diameter 60 mm, prijs 15,00 euro
  • Paaskaars 3, lengte 300 mm, diameter 70 mm, prijs 20.00 euro

Deze zijn te bestellen via het parochiecentrum (sacristie) op dinsdagochtend of voor/na de weekendmissen in de kerk.

Dankmis voor Truus Gerbecks 19 februari om 16.00 uur
Zaterdag 19 februari wordt de weekendmis gevierd om 16.00 uur. Tevens is deze Mis een dankmis voor Truus Gerbecks die veel voor onze parochie gedaan heeft en de gezegende leeftijd van 90 mag bereiken. Muzikale medewerking zal er zijn van Celine Burgers, Piet Wijers samen met het kerkkoor dat voor de eerste keer weer zal zingen na een coronastop.

Carnavalsmis 26 februari om 14.00 uur
Wat gelukkig in ieder geval wel doorgaat is de carnavalsmis op zaterdag 26 februari om 14.00 uur met muzikale medewerking van het Smartlappenkoor 3 Veuraf. 

Aswoensdag 2 maart om 11.00 uur
Er is de mooie traditie dat de aswoensdagmis met de parochie Siebengewald samen gevierd wordt en elk jaar is deze Mis afwisselend in onze parochie en die van Siebengewald. 

Dit jaar is Afferden aan de beurt. Ik hoop jullie te mogen ontvangen op woensdag 2 maart om 11.00 uur voor het ontvangen van het askruisje. 

Sacristie geüpgraded!
Zo wordt dat tegenwoordig gezegd! De sacristie heeft een verfbeurt gekregen en er wordt gekeken dat er een nieuwe vloer wordt ingelegd. U bent elke dinsdagochtend van 09.00-11.00 uur welkom om een kop koffie/thee te komen drinken!

Tevens kunt u terecht met vragen en voor het bestellen van een misintentie. De sacristie is nu ook te bereiken via 06-28873424

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.