Melissa en Mariska van Oijen Nederlands Kampioen Twirlen

melissa_mariska_twirling_2015Melissa en Mariska van Oijen uit Afferden zijn zaterdag 17 januari tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Twirling 2014 in Almere Nederlands kampioen geworden. Melissa in de categorie Solo Twirling 3 Baton Adult Level A en Mariska in de categorie Solo Twirling 3 baton Senior Level B.

In de Topsporthal streden de beste twirlers van Nederland tegen elkaar om de hoogste eer. Op de wedstrijdvloer was de concurrentie hevig, maar de onderlinge vriendschappelijke band was duidelijk voelbaar. Melissa en Mariska van Oijen kwamen uit voor twirlgroep Little Secrets uit Afferden onder leiding van Marijke Beumers. Melissa was verder nog vertegenwoordigd in de categorieën Solo Twirling 1 Baton Adult Level A (5e plaats). Samen met haar zus Mariska wist zij in de categorie Duo Freestyle Senior Level A beslag te leggen op de zilveren plak. Mariska kwam ook nog uit in de categorie Solo Freestyle Senior Level A. Daar behaalde zij een zilveren medaille.

De volgende mijlpaal is de selectiewedstrijd voor internationale uitzending in Zoetermeer op zaterdag 18 april. Doel is dan om geplaatst te worden voor uitzending naar de International Cup in Vancouver Canada in augustus van dit jaar.

Bron: gezien.nl

  1 reactie op “Melissa en Mariska van Oijen Nederlands Kampioen Twirlen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.