Melissa van Oijen opnieuw Nederlands kampioen

Melissa van Oijen uit Afferden is tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Twirling op 18 januari in de Topsporthal in Almere voor de zesde keer op rij Nederlands Kampioen met haar 3 baton geworden. Ook voor Mariska van Oijen zijn deze kampioenschappen met een zilveren medaille goed verlopen.

melissa_nk_2014

In de Topsporthal in Almere streden de beste twirlers van Nederland tegen elkaar om de hoogste eer. De concurrentie was hevig, maar de onderlinge vriendschappelijke band was duidelijk voelbaar. Melissa en Mariska van Oijen kwamen uit voor twirlgroep Little Secrets uit Afferden onder leiding van Marijke Beumers. Melissa was vertegenwoordigd in de categorieën Solo Twirling 1 Baton Adult Level a en Solo Twirling 3 Baton Adult level A.

De passie voor Melissa ligt bij de 3 baton en dat bleek ook uit de resultaten: voor de 6e keer Nederlands Kampioen! Met haar 1 baton haalde ze nog een zilveren medaille binnen. Mariska presteerde bijzonder goed in de categorieën Solo Twirling 3 Baton Senior Level B en Artistic Twirl Senior Level A. In beide categorieën wist zij een zilveren medaille te bemachtigen.

Bron: Maas- en Niersbode

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: