Met de Alverländer Muzikanten gratis naar optreden Formido Uden

Op pinkstermaandag 9 juni vindt er een optreden plaats van de Alverländer Muzikanten bij de Formido in Uden. Er zal een gezellig terras aanwezig zijn om te genieten van de muziek.
Aanvang: 14.00 – 16.00 uur.

alverlander_2013

Indien er voldoende gegadigden zijn heeft Formido in overleg met het bestuur van de Alverländer Muzikanten besloten een bus te laten rijden van Afferden naar Uden en terug. Deze bus is bij voldoende deelname gratis, dus geef u op voor deze gezellige middag.

Opgave kan via e-mail: lroersch@home.nl

Bericht over vertrektijd en opstapplaats volgt zo spoedig mogelijk.


1 reactie op “Met de Alverländer Muzikanten gratis naar optreden Formido Uden

 1. Corry Megens
  11 mei 2014 om 09:59

  Kei leuk ,jongens.Dat wordt super ! Ik hoop, dat er veel mensen met de bus mee willen. Uden “meets” Afferden. De Alverlander verdienen die aandacht, want ze geven een heel mooi stuk muziek weg, waar veel mensen van genieten !

  Ik kom in ieder geval naar het terras; ik verheug me er nu al op ! Ga niet met de bus mee ,wat ik woon al 28 jaar in Uden. In Uden woon ik; mijn hart ligt in Afferden !!

  Veel succes

  Liefs,

  Corry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif