Nieuws uit huiskamer Béjèn

béjènOnze hartelijke dank aan ieder die wat heeft ingebracht en heeft gekocht op onze rommelmarkt op 31 oktober. Het was gezellig en er is heel wat verkocht. Wij zijn blij met de opbrengst.

In het voorjaar gaan we weer wat organiseren ; de Béjèn Markt voor goede en bruikbare dingen. Bewaart u voor ons vast mooie bruikbare spullen? Op dinsdag 20 oktober zijn er prachtige herfststukken gemaakt. Een succesvolle middag! Zodra de datum voor het maken van kerststukken bekend is laten we u dat weten.

De agenda in Béjèn:

  • Elke woensdag 12.30 uur een gezellig etentje
  • Elke donderdag creatieve mogelijkheden
  • Elke donderdag 13.00 uur fietstocht (bij goed weer)
  • Woensdag 4 en 25 november is het dorpsarchief er
  • Woensdag 18 november muziekmiddag met Piet

Onze contactgegevens vindt u hier.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif