Nieuws van de dorpsraad

Op de afgelopen Dorpsraadvergadering zijn weer diversen onderwerpen aan bod gekomen. Zo is er natuurlijk gesproken over het accommodatie-beleid van de gemeente en wat dit voor Afferden gaat betekenen.

We hebben het gehad over de Goede Doelen Week (GDWAFF), die volgend jaar 2014 in april van start gaat.

Ook kwam het mozaïek ter sprake. En dan hebben wij het niet over het plan Mozaïek in Nieuw Bergen, maar over het kunstwerk dat vroeger tegen het Groene Kruisgebouw heeft gehangen en later tegen Iedershuus. Toen er steeds meer stukjes van dit kunstwerk op de grond kwamen te liggen heeft men het van de wand genomen en op de zolder van Iedershuus in bewaring gelegd. Een commissie van de Dorpsraad heeft zich nu sterk gemaakt om dit kunstwerk te restaureren en een nieuw plekje te geven in ons Dorp. Men heeft hiervoor een aanvraag ingediend bij de Rabobank voor een bijdrage uit het fonds Maatschappelijke Betrokkenheid. Dit heeft vorige week een mooi bedrag opgeleverd, maar dit is nog niet toereikend.

Er zijn nog veel meer punten besproken, maar die kunt u binnenkort lezen in het verslag op de website. Maar wat we hier nog wel kwijt willen, is dat het bestuur van de Dorpsraad is gewijzigd. Er zijn een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris.

De nieuwe voorzitter is René Aengenend, Bernardstraat 3, 5851 BK Afferden (L) en de nieuwe secretaris is Etienne Rijniers, Dorpsstraat 16, 5851 AJ Afferden (L)

Zowel Brigitta als ook Leo blijven lid van de Dorpsraad.

De Dorpsraad bestaat uit:

René Aengenend, Etienne Rijniers, Raijmond van Oijen, Brigitta den Boer, Jan Verijdt, Henk Hendriks, Cor van Ginkel, Ton Wijers, Bert Heijligers en Leo van Druten.

Het nieuwe correspondentie-adres is nu dus:

Dorpsstraat 16, 5851 AJ Afferden (L)
Tel: 0485-532181
E-mail: rijni043@planet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: