Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden viert dit jaar hun 30 jarig jubileum wel op een heel bijzondere manier. Dit jaar wordt de klucht ‘High Tea in Bakkerij van Schie’ op de planken gebracht, geschreven door Michiel Geurtse en Cocky van Dijk.

nunance_2014

Meneer en mevrouw van Schie hebben samen een bakkerij. Helaas heeft de bakkerij financiële moeilijkheden. Mevrouw van Schie weet wel een oplossing: een lunchroom beginnen met High Tea party’s! Samen met bakkersknecht Jacob en verkoopster Wendy wordt dit plan gerealiseerd. Maar op de een of andere manier wordt ‘High’ wel heel erg letterlijk genomen..

Naast financiële moeilijkheden, kampt het echtpaar ook met huwelijksproblemen. Meneer van Schie kan zijn ogen niet afhouden van het vrouwelijk schoon wat in de winkel komt, maar hij krijgt wel gratis eieren en melk van de plaatselijke boerin. Mevrouw van Schie probeert op haar beurt haar man jaloers te maken, door wel heel lief te doen tegen de bakkersknecht. Maar wat is dat toch met die vrouwelijke klant die zo graag een High Tea wil hebben? En een mannelijke klant krijgt zijn krant maar niet uitgelezen…

De uitvoeringsdata zijn vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart aanvang 19.30 uur, en zondag 16 maart aanvang 19.00 uur in Gemeenschapshuis Iedershuus te Afferden.

Prijs toegangskaarten:

  • 60+ en kinderen t/m 14 jaar €8,-
  • Volwassenen €8,50,-

Prijs toegangskaarten voorverkoop*:

  • 60+ en kinderen t/m 14 jaar €7,-
  • Volwassenen €7,50,-

* Voorverkoop:
Zondag 23 februari van 11.00 uur tot 12.30 uur in Gemeenschapshuis Iedershuus te Afferden (geldt niet via mail of telefonisch). U kunt ons ook op internet vinden: www.toneelnuance.nl