Opbrengst GDWAF 2014: € 7175,00

logo_gdwaf_2014Wat een prachtig bedrag beste Afferdenaren. Geweldig! Wat hebben jullie gul gedoneerd tijdens onze eerste collecteweek.

Na het bezorgen van de enveloppen met de goede doelenlijst, werden deze na Pasen door een legertje collectanten bij u opgehaald. Erg fijn dat de meeste Afferdenaren de envelop al ingevuld hadden klaarliggen. Op enkele plaatsen hielpen onze collectanten u met het invullen van de lijst. In totaal werden 526 donaties opgehaald.

Daarna zijn op maandag 28 en dinsdag 29 april jl. alle bedragen door onze tellers op een rijtje gezet. De lijsten zijn vervolgens verwerkt in de PC. Dankzij het goede programmeerwerk van Jos Sanders, lid van de werkgroep en coördinator Rode Kruis, rolde er voor elk fonds het juiste bedrag uit. Hieronder het overzicht.

gdwaf_opbrengsten_2014_01

 

gdwaf_opbrengsten_2014_02

Een extra vermelding nogmaals voor Minoprint. Alle drukwerk voor de GDWAF is gratis verzorgd door Minoprint. Een hartverwarmend gebaar. Heel erg bedankt hiervoor. Daarnaast hartelijk dank aan de dorpsraad. Voor het opstarten van de GDWAF mochten we op hun kosten gebruikmaken van Iedershuus, incl. het kopje koffie/thee. Tenslotte een bedankje aan journalist Frans Thoonen, die zorgde dat de eerste aflevering van de GDWAF bekendheid kreeg via de regionale kranten middels foto’s en berichten.

Zeker niet in de allerlaatste plaats een welgemeend dankjewel aan alle Afferdenaren, die samen hebben gezorgd voor deze geweldige opbrengst van de GDWAF editie 2014.

Bestuur/werkgroep GDWAF
(Voor vragen over de collecte, tips voor een volgende keer, kun je Martje Peters bellen, 0485-541183 of mailen naar Antoinette Roersch, antoinette.roersch@online.nl).

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: