Opbrengst GDWAF-2015: € 7189,48

Wat een prachtig bedrag weer beste Afferdenaren. Geweldig! Een prima resultaat voor onze tweede gezamenlijke collecteweek.

Ook dit jaar is er weer een heel leger vrijwilligers in touw geweest om de tweede gezamenlijke collecteweek in goede banen te leiden. Heel erg bedankt voor jullie inzet. Jullie, dorpsgenoten, hebben dat andermaal beloond door gul uw bijdrage te leveren.

De totale opbrengst was dit jaar nog iets hoger dan afgelopen jaar met een dertigtal minder opgehaalde enveloppen. In totaal werden 492 donaties opgehaald. Op dinsdag 29 april jl. werden alle bedragen door onze tellers op een rijtje gezet. Dankzij het goede programmeerwerk van Jos Sanders, lid van de werkgroep en vertegenwoordiger van het Rode Kruis, rolde er voor elk fonds het juiste bedrag uit. Dit jaar deelde Parkinson als nieuw fonds voor het eerst mee in de opbrengst.

Een extra vermelding voor MINOPRINT. Zij hebben wederom alle drukwerk voor de GDWAF gratis verzorgd. Heel erg bedankt hiervoor. Tot slot een welgemeend dankjewel aan alle Afferdenaren, die samen hebben gezorgd voor deze geweldige opbrengst van de GDWAF editie-2 2015.

Voor vragen over de collecte, tips voor een volgende keer, kun je Martje Peters bellen, 0485 – 541183 of mailen naar Antoinette Roersch, antoinette.roersch@online.nl).

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: