golfbaan001Op het landgoed Bleijenbeek bestonden al jaren plannen voor de aanleg van een golfbaan. Vorig jaar was het zover dat de Vink Investment Group bv de eerste schop in de grond kon steken. Woensdag 1 juni is daadwerkelijk het eerste deel van golfbaan Bleijenbeek geopend. Op 11 en 12 juni is iedereen welkom op de open dagen.

Het eerste deel van de 18 holes championship course, een 9 holes par 3/4 en de 9 holes pitch & puttbaan en een drivingrange met de nodige oefenfaciliteiten staat sinds afgelopen week de golfers ter beschikking. De verwachting is dat in het najaar alle 18 holes in gebruik genomen kunnen worden evenals het clubhuis. Voorlopig doet een gastvrij paviljoen dienst als clubhuis. In deze tijdelijke accommodatie vindt u een shop, de receptie en een bar met horecafaciliteiten.

Golfbaan Bleijenbeek is bedoeld voor de beginnende als de ervaren golfer. Tijdens de open dagen op 11 en 12 juni kan iedereen kennismaken met golfbaan Bleijenbeek. Op beide dagen worden er wedstrijden gehouden voor de ervaren en de onervaren golfer en is er informatie voorhanden over lidmaatschappen en arrangementen. Golfbaan Bleijenbeek is een prima locatie voor het bedrijfsleven die hun relaties eens op een andere wijze willen ontmoeten. Daarom is meteen met de opening van de golfbaan een start gemaakt met de activiteiten van Business Club Bleijenbeek.

De Business Club Bleijenbeek opent nieuwe mogelijkheden voor het bedrijfsleven om te werken aan public relations en relaties. Golfbaan Bleijenbeek biedt beginnende spelers diverse mogelijkheden hun vaardigheden te vergroten op de pitch & puttbaan en de 9-holes par 3/4.

Voor speciaal golfonderricht is professional Felix van den Heuvel aangetrokken. Onder de naam Golfschool Limburg zorgt hij er voor dat de golfer zijn vaardigheid in technisch als tactisch opzicht kan verbeteren. Gekozen kan worden uit diverse arrangementen variërend van het behalen van het golfvaardigheidsbewijs tot aan trainingen die bijdragen aan het verlagen van de handicap. Ook gevorderde spelers en gastspelers vinden op Golfbaan Bleijenbeek een aantrekkelijk programma. Meer over alle activiteiten van Golfbaan Bleijenbeek op de open dagen op 11 en 12 juni. Meer informatie is ook te vinden op www.golfbaanbleijenbeek.nl

Bron: Maas- en Niersbode 07-06-2005

image_pdf