Opening van het voetbalseizoen 2014-2015 voor alle jeugdleden

Op zaterdag 23 en zondag 24 augustus vindt de opening plaats van het nieuwe voetbal seizoen voor de gezamelijke jeugdafdeling van Afferden en Siebengewald.

Afgelopen seizoenen is door HRC’27 en Stormvogels’28 hard gewerkt aan de totstandkoming van één gezamenlijke jeugdafdeling. Dat is gelukt en we gaan dit seizoen van start als één jeugdafdeling. Het nieuwe jeugdbestuur wil daarom het komende seizoen feestelijk openen met een activiteiten weekend voor alle jeugdteams. Leden en belangstellenden zijn van harte welkom.

Op zaterdag 23 augustus vindt om 11.00 uur ‘de aftrap’ plaats op de middenstip van het hoofdveld van Stormvogels’28, waarna alle jeugdteams in hun nieuwe tenues op een podium worden voorgesteld. Vervolgens gaat het Funprogramma van start, met verschillende spelonderdelen verspreid over het hele sportpark. De dag wordt om 15.30 uur afgesloten met een loterij en BBQ.

Op zondag 24 augustus krijgen de verschillende teams op hun eigen speellocatie een voetbalprogramma aangeboden, met ondersteuning van selectiespelers van beide verenigingen. Ook wordt er dan gestreden om de ’t Huukske- penaltybokaal.

Op beide locaties wordt gestart om 11.00 uur. Het einde van het programma op beide locaties is om 15.00 uur.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif