Oproep aan sportverenigingen / cultuuraanbieders om zich aan te melden voor Sjors Sportief

In navolging van het succes van het huidige schooljaar zal ook het aankomend schooljaar het naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief & Sjors Creatief weer vervolgd worden. Stichting Doejemee zet Sjors Sportief & Sjors Creatief in verschillende gemeentes in de regio, waaronder gemeente Bergen, op de kaart.

Sjors Sportief & Sjors Creatief
Sjors Sportief & Sjors Creatief heeft als doel om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in hun omgeving. En misschien worden ze daarna wel lid van uw vereniging?

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt uitgevoerd door Stichting Doejemee in opdracht van gemeente Bergen. Samen vinden wij het belangrijk dat kinderen hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken, elkaar daarbij kunnen ontmoeten en de weg naar leuke lokale verenigingen/aanbieders weten te vinden.

Het Sjorsboekje met alle activiteiten wordt uitgedeeld aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente en is zodoende een gratis podium voor sport- en cultuuraanbieders in de regio.

Meld uw vereniging ook aan!
U kunt uw activiteiten aanmelden tot 1 juni a.s. via www.sportstimulering.nl.

Uw activiteit wordt geplaatst in een prachtig, kleurrijk en kindvriendelijk boekje. Dit Sjorsboekje wordt in oktober 2018 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Kinderen uit het basisonderwijs kunnen hieruit dan allerlei – vaak gratis – activiteiten kiezen die ze leuk vinden om te doen. Erg goede promotie voor verenigingen en lokale aanbieders!

Meer informatie?
Voor meer informatie gaat u naar www.sportstimulering.nl of stuur een e-mail naar info@doejemee.nu.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: