Prins Roy (van de Venn) en prinses Anne (Peters) van de Sneuzels


Tijdens het jaarlijkse Jeugdspektakel van De Sneuzels in Afferden zijn onder grote belangstelling de nieuwe prins en prinses uitgekomen. Het uitkomen werd door de ouders en familieleden van het aftredende prinenpaar Chiel en Sem verzorgd.

Het was een waar spektakelstuk ergens midden in de rimboe van Zuid-Afrika. Daar was ZakaZulu in een klein dorpje in een grote kookpot bezig de nieuwe prins en prinses te smeden. Een snufje van dit, een snufje van dat en daarna een rituele dans door de dorpsgenoten, maar dat was echter niet voldoende het nieuwe paar te voorschijn te toveren. Pas toen Fons van Heesch, als één van de leiders van De Sneuzels, zich gemeld had in Afrika, leek de vorming van een nieuwe prinsenpaar wel te gaan lukken.

ZakaZulu had het ineens te pakken door zijn aanwezigheid. Het vuur onder de ketel werd nog eens goed opgestookt. Een rituele dans, een hoop geschreeuw en toen ineens sprongen ze uit de ketel: Prins Roy den Urste en Prinses Anne. Of Fons nog terug is gekeerd, weet eigenlijk niemand, maar de polonaise ging gewoon van start.

De receptie van het nieuwe prinsenpaar vindt plaats op zondag 1 februari van 11.00 tot 13.00 uur.

  1 reactie op “Prins Roy (van de Venn) en prinses Anne (Peters) van de Sneuzels

  1. Prinses Anne,

    Vaanoet ut Peggeriek winse weej ow, same mit prins Roy en natuurlijk owe pap, enne duchtigge carnaval!

    Maak dur waat mojs va!

    Oëme Rolf, Tante Lian ow nèvve Rik en Bram en ow nichtje Nika.

    ALAAF !!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.