Pronkzitting bij de Peijas

Zaterdag 23 november wordt weer de jaarlijkse zittingsavond van carnavalsvereniging De Peijas gehouden bij partycentrum Kubbus.

Het programma ziet er veelbelovend uit en heeft een hoog lachsalvo. Te zien zijn dit jaar onder anderen weer De Belhamels ûut Offere, die weer enkele Offerse actualiteiten aan de tand zullen voelen. Ook de dansgardes zullen hun nieuw ingestudeerde dansjes laten zien. Tevens doen zesvoudig Zuid-Nederlands kampioen tonpraten Berry Knapen uit Heeze en de finalist van de Limburgse Buutekampioenschappen Joop Bouten uit Roggel de Offerse pronkzitting aan. De Mookse Grad en Trui komen als echtpaar op een lachwekkende wijze wat dagelijkse beslommeringen in de buut vertellen.

Op deze avond zal de zaal ook omgebouwd worden tot een groot binnenzwembad. De Nationale Offerse zwemploeg komt laten zien wat ze gedurende een maandenlange training hebben geleerd. Hopelijk houden ze het hoofd boven water tijdens deze voorstelling. De uit Horst afkomstige Da Ma Zoeë zal de avond muzikaal en feestelijk afsluiten met diverse schlagers. De muzikale omlijsting van de avond wordt is in handen van de Alverländer muzikanten.

Zondag 10 november vindt de kaartverkoop plaats van 13.00 tot 15.00 bij Partycentrum Kubbus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *