Serenade voor Mia en Jan Keijsers-Verberkt

Na 56 jaar viel zaterdag de deur van de bekende dorpswinkel Keijsers-Verberkt in de Dorpsstraat in Afferden definitief in het slot. Als daar ook de jaren van Mia’s ouders bij worden opgeteld die in 1923 met een groente- en fruitwinkeltje zijn begonnen, viel vandaag het doek over zowat een kleine eeuw ondernemerschap in deze familie.

Een bewogen afscheid die Jan en Mia niet makkelijk viel maar zeker ook met een vrolijke noot verliep. Vele bekenden, klanten en familieleden lieten zich tijdens de laatste winkeluren zien en namen met een borreltje afscheid van Mia en Jan. Als klap op de vuurpijl brachten de Alverländer Muzikanten een mooie serenade aan het ondernemersechtpaar. Een dag eerder had ook burgemeester Manon Pelzer met een bos bloemen haar waardering voor zoveel ondernemerschap uitgesproken.

Voor Mia en Jan breken er nu rustige tijden aan waarbij ze zeker nog vaak aan hun winkel en hun klanten zullen terugdenken. De vrijkomende winkelruimte biedt wellicht kansen voor nieuwe initiatieven. Belangstellenden kunnen zich melden bij Jan en Mia via tel. 0485 – 531276.

keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_01keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_02  keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_03 keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_04 keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_05 keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_06 keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_07 keijsers_verberkt_sluiting_winkel_2016_08

Wens ze beide nog een mooie tyd

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Jullie hebbe het verdiend nu lekker genieten.👍👍👍👍👍👍

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Welverdiende rust!

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Nu genieten, ze hebben het verdiend na ak die jaren!

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Geniet er van en hopen jullie binnenkort te zien voor een welverdiende vakantie hier in Melick

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Wij wensen beide nog een supermooie tijd en dat ze nog heel lang mogen genieten vsn al het goede wat het leven hun nog te bieden heeft.

2 jaar geleden   ·  1
Avatar

Geniet samen van de tijd die nu voor jullie aanbreekt

2 jaar geleden
Avatar

Reageer via Facebook

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: