Sjors Sportief en Creatief weer van start in Gemeente Bergen

Naschoolse activiteiten voor alle kinderen van 4 – 13 jaar

In de week van 21 september a.s. gaat in de gemeente Bergen het sport – en cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief en Sjors Creatief’ weer van start. Via het activiteitenaanbod van Sjors kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier na schooltijd kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten en creatieve activiteiten, zonder meteen lid van een club te hoeven worden en zo ontdekken wat ze aanspreekt of energie geeft.logo_doejemeemetsjorsAlle basisschoolleerlingen in de gemeente Bergen ontvangen op school het Sjorsboekje. Dit staat vol met heel veel sportieve en culturele activiteiten zoals twirlen, judo, karate, paardrijden, schaken, tennis, sleutelhanger maken, dj cursus, Master Chef kids, muziek en nog veel meer. De meeste activiteiten zijn gratis. Veel activiteiten worden aangeboden door verenigingen en andere lokale aanbieders, daarnaast komt stichting Doejemee dit jaar ook zelf weer met een prikkelend en uitdagend aanbod. In december en in maart volgt nog een aanvulling op het Sjorsboekje met daarop het programma van activiteiten van Stichting Doejemee voor de periode van januari tot en met juli.


Inschrijven via internet
Vanaf woensdag 21 september 15.30 uur kunnen kinderen zich online inschrijven voor de diverse activiteiten via www.sjorssportief.nl.


Speerpunt

Het verbinden van kinderen aan sport – en/of cultuurverenigingen is één van de speerpunten uit het gemeentelijk sport – en cultuurbeleid. Het Sjorsboekje is een middel dat stichting Doejemee inzet in opdracht van de gemeente Bergen om dit te realiseren. Stichting Doejemee wil kindcentra, sportverenigingen, cultuuraanbieders en nog héél veel andere partners inspireren en verbinden tot een rijk aanbod sport en cultuur voor kinderen van 2 – 15 jaar, zowel onder als na schooltijd. Meer informatie is te vinden op www.doejemee.nu.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: