Sportkamp 2018 in actie voor KIKA

Elk jaar wordt er op sportpark de Alverman een sportkamp georganiseerd. Dit jaar op 8, 9 en 10 juni. Jeugdleden van HRC, Stormvogels, TVA en AVC Eagles, die geboren zijn op 01-01-2005 en daarna, mogen dit jaar deelnemen.

Het kamp is ooit begonnen als voetbalkamp georganiseerd door de jeugdafdeling van HRC’27. Er werd toen vooral veel gevoetbald, maar er was ook een speurtocht en nachtspel. Voor het echte kampgevoel werd er geslapen in tenten op Camping Roland.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. Het kamp is verplaats van de camping naar het sportpark. Vele oud-deelnemers van het kamp (nu leiding) vindt dit nog steeds ontzettend jammer. De Jeugd van HRC is samengegaan met de jeugd van Stormvogels uit Siebengewald en later heeft de jeugd van de tennis Vereniging en de volleybal vereniging zich ook aangesloten bij het kamp. Waardoor het elk jaar weer een groot feest is.

Dit jaar is er ook aandacht voor een serieus onderwerp. Er is namelijk een actie opgezet voor KIKA (stichting kinderen kankervrij) en voor het sportkamp. Deelnemers die zich hebben aangemeld kunnen vanaf 16 mei tot 4 juni langs de deur komen om d.m.v. een (s)teunboekje geld in te zamelen. Van het opgehaalde bedrag komt de helft ten goede aan KIKA en de andere helft wordt gebruikt voor het sportkamp.

Foto (Wim Huberts): Sportkamp 2007 op camping Roland

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: