Met het samenvoegen van de jeugdafdelingen van HRC’27 en Stormvogels’28 is ook gekozen voor nieuwe tenues en een nieuwe sportkleding lijn voor de nieuwe jeugdafdeling.

De tenues zullen worden aangeschaft door de vereniging. De shirts zullen gratis ter beschikking worden gesteld aan de jeugdleden. Het broekje en de sokken dienen door de jeugdleden zelf te worden betaald. De kosten voor het broekje zijn €18,15 en voor de sokken €6,05 per paar.

Samen met Matthews Teamwear en Kwalitaria ’t Huukske uit Siebengewald is een mooie actie samengesteld die het mogelijk maakt om een totaal pakket tegen een sterk gereduceerde prijs aan te schaffen. De totaalprijs van dit pakket is €45 euro (deze actie loopt tot en met 12 juli 2014. Na deze datum zullen de reguliere prijzen gelden.)

kledingactie_hrc_01

Het pakket bestaat uit een broekje, sokken en het nieuw ontwikkelde trainingspak van de nieuwe jeugdafdeling (totale waarde van dit pakket normaal gesproken €64,15)

kledingactie_hrc_02Daarnaast stelt Matthews Teamwear 5 sponsorloten per actiepakket beschikbaar (€5 per lot). Door de verkoop van deze sponsorloten krijgt de koper tijdens de feestelijke seizoensopening van de nieuwe Jeugdafdeling van Stormvogels’28 \ HRC’27 de mogelijkheid een basis trainingspak aan te schaffen tegen de prijs van €17,50* (50% korting reguliere verkoopprijs €35. *1 per lot).

Daarnaast maken drie verkopers van de loten kans op een door Matthews Teamwear beschikbaar gestelde prijs. (Keuze uit Winterjas, Trainingspak of Softgel-jas)

De opbrengst van de verkoop van de loten, kan de verkoper in mindering brengen op de prijs van het actiepakket!!!! Je krijgt het actiepakket dus, door de 5 loten te verkopen en de opbrengst hiervan samen met €20 euro in te leveren tijdens de seizoen opening.

BELANGRIJK: Zoals vermeld is deze actie geldig tot en met 12 juli. Daarna geldt de reguliere prijs en is er sprake van een langere levertermijn!!

Als je voor 12 juli onderstaande gegevens verstuurd naar harcovandevenn@home.nl, zorgen wij ervoor dat alles tijdens het openingsweekend aanwezig is!!!

Ja, ik wil graag gebruik maken van de Sportkleding actie. Regel voor mij dat mooie pakket voor €45!

Naam:
Team:
Maat Trainingspak:

image_pdf