’t Rimpelt afgesloten vanaf 7 november

Vanaf maandag 7 november a.s. worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het wegdek op ’t Rimpelt in Afferden. Hoewel op de borden staat dat de weg is afgesloten tot en met 25 november verwacht de gemeente dat het werk wordt afgerond op 18 november. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk.rimpeltVoor fietsers zal een omleidingsroute met borden door Afferden worden aangegeven met een extra fietsafstand van 600 meter. Autoverkeer van Siebengewald naar Afferden en andersom zal worden omgeleid via Nieuw Bergen.

De busverbinding Siebengewald-Boxmeer (lijn 22) zal eveneens via Nieuw Bergen rijden. Door CDA fractievoorzitter Jacob Knoops is inmiddels contact opgenomen met Veolia en de provincie Limburg om na te gaan of de omrijdroute zo kan worden uitgevoerd dat de aansluiting met de treinen in Boxmeer ook in deze periode goed verloopt. Ook is extra aandacht gevraagd voor voldoende buscapaciteit omdat mogelijk in deze laatste weken dat Veolia de buslijn uitvoert, meer mensen die normaal fietsen, van lijn 22 gebruik zullen willen maken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif