In 1984 na de Revue van 1983 is Nuance heropgericht. Met een klein geld bedrag wat over was van de Revue werd gestart.

Onze eerste regisseur was Math Reijnders, daarna André Rijniers, Bart en vervolgens 11 jaar Lin van ’t Hoff met zijn vrouw Liesbeth als soufleusse. Momenteel is onze regisseur Peter Thoonen.

In de loop der jaren is het decor steeds verder uitgebreid en vernieuwd zodat het ook langer mee kan gaan en sneller opgebouwd kan worden. In de 33 jaar dat de vereniging bestaat zijn er natuurlijk mensen bijgekomen en gegaan. Wij hopen dat er steeds anderen zijn die met ons willen toneel spelen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden!
Vernieuwing is goed en het geeft ook zekerheid dat we nog jaren kunnen spelen. Daardoor is de vereniging continue op zoek naar nieuwe leden! Mensen die het leuk vinden om toneel te spelen, maar ook die mee willen helpen met het opbouwen van het decor.

Ben je 15 jaar of ouder, kun je je inleven in een ander en houd je van gezellige avonden? Dan ben jij degene die we zoeken! Jezelf leren presenteren en zelfvertrouwen opbouwen, dat zijn mooie en rijke ervaringen die wij jou kunnen bieden. Plezier en gezelligheid staan bij ons voorop.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen via onze e-mail: toneelverenigingnuance@gmail.com

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/ToneelNuanceAfferden