Lees bericht voor:

Alle ingesproken berichten

De studenten van de HAN, deel uitmakend van de werkplaats Afferden, hadden zich voorbereid op de komst van inwoners van Afferden, tijdens het geplande koffie-inloop-moment op donderdag 21 april 2022.

In café de Pruuver was de koffie met vlaai op tijd klaar voor de gasten en de studenten waren aanwezig om gezellig een praatje te maken over de wensen en behoeften van de (oudere) bewoners. Al direct na de start liepen de gasten binnen. Er ontstond een gezellige sfeer met enkele inwoners van Afferden. Zelfs twee passerende toeristen hebben kunnen genieten van de gastvrijheid van de studenten en het dorp.

De vlaai was, uiteraard, weer van uitstekende kwaliteit en de koffie van café de Pruuver werd geprezen door de aanwezigen. De studenten hebben kennis kunnen opdoen over het dorp, hebben ideeën opgedaan om activiteiten te kunnen organiseren voor de inwoners en het is zeker voor herhaling vatbaar. Daarover leest u nog wel in de Knikkerkoerier.

Ook de Maaltijd Service Limburg was aanwezig om uitleg te geven over deze service in ontwikkeling. De maaltijdservice zal in de komende tijd verder tot stand komen, met Béjèn als startpunt. Ook daarover zult u vast meer lezen in de Knikkerkoerier.

Vragen kunt u ook altijd stellen aan de studenten van de HAN. Wij zijn elke donderdag (met uitzondering van 5 en 12 mei) aanwezig in café de Pruuver, waar de opgedane ideeën verder besproken en uitgewerkt zullen worden. Schroom niet om binnen te lopen, de koffie staat klaar en een praatje maken kan altijd. Graag tot ziens!

image_pdf