Verslag vergadering dorpsraad 12-03-2020

Aanwezig:
René Aengenend (voorzitter), Henk Hendriks, Frans Theunissen, Piet Manders en Ton Wijers (notulist)

Gasten:
Patrick Robben

Voorzitter opent vergadering en stelt agenda vast.

Ingekomen stukken / mededelingen

 • Beschadigde plaquette kapel Heukelom
  Henk gaat informeren naar de mogelijkheden om dit te herstellen.
 • Opdracht pad naar bushalte Eckeltse Dijk
  Opdracht is verleend, wij verwachten dat realisatie snel zal volgen.
 • Duurzame en vitale ontmoetingsplaats multifunctionele outdoor toestellen
  Ontvangen informatie sturen we door naar Afferden Samen Beter (ASB).

Evaluatie verslag bijeenkomst rol dorpsraad met VKKL
Een keurig en duidelijk verslag verkregen van de VKKL. We hopen op een goed en duidelijk vervolg.

Verslag penningmeester
Het aanvraagformulier voor een bijdrage van de dorpsraad heeft een update gehad, deze is te hier te downloaden. Daarnaast hebben we eindelijk het deel van het subsidiebedrag van de gemeente, waar we recht op hadden, gestort gekregen.

Rondvraag

 • Piet gaat kijken wat de mogelijkheden zijn om een bankje te plaatsen bij de parkeerplaats bij het Zevenboomseven. Dit is handig voor de wandelaars die met de auto komen om hun wandelschoenen aan te trekken.
 • We gaan contact opnemen voor onderhoud van de speeltuin.
 • 75 jaar Bevrijding Afferden was een groot succes, de dorpsraad dankt de organisatie en alle inwoners van Afferden met het mede mogelijk maken van deze prachtige dag.

Voorzitter sluit de vergadering

VACATURE DORPSRAAD
De Dorpsraad is op zoek naar een penningmeester!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif