Tijdens de jaarlijkse vlaaikeuring in Roermond heeft bakkerij van den Bergh een mooi resultaat behaald. Voor de appelvlaai en de abrikozen linsenvlaai zelfs een oorkonde en beker. Samen met Bart Schelbergen heeft Timo van Bree de vlaaien gemaakt en de prijzen in Roermond in ontvangst genomen.Bakkerij van den Bergh in de prijzen 2017De 61-jarige Ger van den Bergh is nog steeds gedreven om de beste producten van de regio te maken. Het meedoen met de ‘week van de Limburgse vlaai’ is dan ook een perfecte manier om zijn producten te onderwerpen aan een onafhankelijke kwaliteitskeuring. Niet alleen de appelvlaai en de abrikozen-linzenvlaai werden ingezonden voor de wedstrijd in de Orangerie in Roermond, ook de appel-caramelvlaai en het krentenbrood. Alle vier de producten scoorden hoge punten bij jury en publiek. Daarmee is nog eens bevestigd dat het met de kwaliteit en de smaak van de producten van de Offerse bakker wel goed zit. Vorig jaar kwam de rijstevlaai van Van den Bergh in aanmerking voor een eervolle vermelding.

Foto: Ger van den Bergh en Timo van Bree tonen bekers, oorkondes en de appelvlaai. De abrikozen-linzenvlaai liep zo hard dat die al was uitverkocht.

Bron: Frans Thonen