Voor de 7e keer Halfvasten Optocht Offere

Komende zaterdag, 29 maart, vindt voor de 7de keer de ‘Halfvasten Optocht Offere’ plaats. Vanaf 14.00 uur trekken dan ruim 70 creaties vanuit de hele regio door de straten van Afferden. Ook dit jaar stroomden de aanmeldingen snel binnen en hebben we ruim 1500 deelnemers uit 23 verschillende dorpen! Ondanks het slechte weer vorig jaar was het toch druk met toeschouwers langs de kant. En als de weersvoorspellingen goed blijven zal dat dit jaar alleen meer worden.

We vragen via deze weg aan iedereen die langs de optochtroute woont hier rekening mee te houden. O.a. door auto’s niet op de route te parkeren en het zou mooi zijn als de straten versierd zijn met vlaggen en andere versieringen. Vanaf 13.00uur ’s middags zullen sommige wegen in het dorp moeilijker te bereiken zijn en tijdens de optocht ook helemaal afgesloten. Wij vragen hiervoor dan ook ieders begrip.

Natuurlijk is na afloop de prijsuitreiking tijdens de ‘Grote Halfvasten Party’ in de feesttent op het parkeerterrein van ‘De Heerenwaard’. Kaarten hiervoor zijn o.a. te koop bij Kubbus. Dit jaar zullen o.a. Big Benny, Beppie Kraft en Da Ma Zoeë (bekend van de pronkzitting!) optreden.

Meer informatie over komende zaterdag vind je op:
facebook.nl/halfvastenoptochtoffere
halfvastenoptochtoffere.nl
Óf download onze nieuwe App: zoek in Google Play of Apple Store op ‘HVOO’.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif