Voorstelling van Nuance op 1, 2 en 3 maart a.s.

Toneelvereniging Nuance uit Afferden voert op 1,2 en 3 maart a.s. het toneelstuk ‘De nacht der nachten‘ van Alexandra Kiening op.

De verhaallijn

De voor een Oscar genomineerde filmactrice Gayle Davenport bereidt zich in haar suite van het Hollywood-Lincolnhotel op de grote gebeurtenis voor.

Onder haar humeur heeft niet alleen haar kleermaakster Jill en het hotelpersoneel te lijden, maar ook haar zus en manager Susan. Dan slaat het noodlot toe in de vorm van een stroomstoring. De computer laat het afweten, tengevolge waarvan de elektronisch, en alleen met een chipkaart te openen kamerdeur, hermetisch gesloten blijft. Samen met het kamermeisje Anita zijn de dames dan in de suite opgesloten. En voordat het euvel verholpen is, beleeft dit kwartet “de nacht der nachten” deels via de TV. Maar wat daarbij, zij het dan ook op een vrolijke en luchthartige manier, allemaal aan het daglicht komt, laat de toeschouwer op sublieme wijze zien hoe het er in dat wereldje aan toe gaat, welke sentimenten de scène van glitter en glamour beheersen.

Wanneer en waar

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2013 om 19.30 uur.

Zondag 3 maart 2013 om 19.00 uur.

De voorstellingen vinden plaats in ‘Iedershuus’ aan de kapelstraat 7 in Afferden.

Voorverkoop

Email: kaarten@toneelnuance.nl

Telefonisch: 0485 – 343435 (Rina Kempen)

Toegangsprijzen

Voorverkoop:

€ 7,00 (kinderen tot 15 jaar en 60+ betalen € 6,50)

Op de dag van de voorstelling:

€ 8,00 (kinderen tot 15 jaar en 60+ betalen €7,50)

Kijk voor meer informatie op de website: www.toneelnuance.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.