>>23 januari 2019<< DORPSAVOND van Afferden Samen Beter

VERVOLG DORPSAVOND

 Afferden Samen Beter

23 januari 2019

Goed nieuws: de dorpsdagboeken kunnen langer blijven reizen door Afferden.

=======VERTEL VERDER============VERTEL VERDER============VERTEL VERDER==========

De dorpsdagboeken zijn sinds de eerste helft van september in totaal al meer dan 100 keer doorgegeven aan elkaar en wij kiezen er nu voor om ze pas vlak voor de kerstvakantie op te komen halen, zodat er nog meer mensen de kans krijgen een bijdrage te leveren. Ook komen er hele goede ideeen per mail binnen op afferdensamenbeter@gmail.com.

Wij danken alvast alle mensen die de moeite en de tijd hebben genomen een bijdrage te leveren en zijn reuze benieuwd wat er allemaal aan wensen en ideeën is neergeschreven……maar geef het dagboek vooral nog door aan elkaar…….er is nog tijd………of mail een goed idee naar ons.

Op 23 januari 2019 organiseert Afferden Samen Beter i.s.m. Bergen Beweegt Natuurlijk en KRAKE/HAN een (vervolg) Dorpsavond, waarin o.a. ook alle ideeën en wensen vanuit de verschillende leeftijdsgroepen zullen worden gepresenteerd en via een interactief gedeelte van de avond we samen gaan bepalen welke ideeen en wensen we gaan oppakken en door wie. Ook zijn wij heel benieuwd naar de ideeën uit de workshop voor jongeren “Wat vind jij?!”.

Afferden Samen Beter
Workshop voor groep 8 t/m 18 jaar (26 okt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: