Repertoire

In de bijna 40 jarige bestaansgeschiedenis heeft het koor een archief aan muziekwerken opgebouwd dat bestaat uit meer dan 100 verschillende nummers. De lijst varieert van éénmalig uitgevoerde werken voor speciale gelegenheden tot vele malen gezongen werken. Het repertoire gaat van volksliederen via musical naar opera. Ook de religieuze muziek is uitgebreid vertegenwoordigd.

En speciaal is natuurlijk ons eigen clublied.

Van de Revue in 1998 is een geluidsregistratie gemaakt die heeft geresulteerd in een schitterende DVD waarop nummers zijn te beluisteren, voorzien van beelden van het koor en prachtige sfeerindrukken van Afferden en omgeving. De teksten van al deze nummers zijn geschreven door enkele koorleden en mensen uit Afferden, terwijl de muziek gecomponeerd is door onze toenmalige dirigent Ad Voesten.

In 1998 maakte het koor in het kader van het 25-jarig bestaan een reis naar Parijs en heeft daar een bezoek gebracht aan Versailles en op zondagochtend een H. mis verzorgd in hartje Parijs.

Op 31 januari en 1 februari 2009 heeft het koor twee avondvullende optredens verzorgd met de titel: “Van Broadway tot Offere”. I.s.m. kamerkoor Contrast uit Venray zijn louter bekende musical nummers ten gehore gebracht. Het optreden werd van dans voorzien door Dansgarde “The Starlights” uit Afferden en ook van deze optredens is een DVD uitgebracht.