Versoepelingen…
Er zijn gelukkig weer versoepelingen! En dat geldt ook voor de kerken. We hoeven ons niet meer te houden aan de max. aantal van 50 personen. Ook mogen we weer ná 17.00 uur de H. Mis vieren. Dat betekent voor de maand februari dat we de Mis op zaterdagavond weer mogen vieren om 19.00 uur. Maar er zijn enkele bijzondere Missen die een ander tijdstip hebben:

Enkele bijzondere Missen
Op zaterdag 19 februari vieren we de Mis om 16.00 uur. Deze Mis is een dankmis voor Truus Gerbecks die dan onlangs 90 geworden is en jarenlang zich ingezet heeft voor de parochie. De carnavalsmis (die gepland stond op 5 februari) wordt, nog onder voorbehoud, doorgeschoven naar carnavalszaterdag 26 februari om 14.00 uur. 

Misintenties opgeven in de sacristie
Niet meer in de pastorie, maar vanaf nu zal de sacristie van de kerk elke dinsdag van 09.00 – 11.00 uur geopend zijn. Daar kunt u terecht voor een Misintentie, voor vragen of gewoon voor een kop koffie. We hopen dan ook dat de sacristie een ontmoetingsplaats wordt. Welkom!! Het telefoonnummer van de sacristie is 06 – 288 734 24

image_pdf