Op woensdag 29 november gaan we adventskransen knutselen. We beginnen om 15.00 uur en het duurt ongeveer tot 16.00 uur. Iets lekkers voor de kinderen is aanwezig! Bij opgave maken we bekend waar we dit gaan doen.

Er wordt gezorgd voor strokransen, wikkeldraad om de takken eromheen te binden, prikkers en waxinelichtjes en wat versiering. Wie wil mag eigen versiering meenemen. Probeer zelf takken mee te nemen zodat we hopelijk voldoende hebben!

We vragen een bijdrage van 7 euro per kind om de kosten te dekken. Graag opgeven uiterlijk 24 november zodat we alles goed kunnen voorbereiden. Dit kan afgegeven worden bij het knutselen. Opgeven kan bij pastoor Rick Blom: rickblom7@hotmail.com / 06 – 55 72 28 69.

De kransen worden om gemaakt om gezegend te worden en thuis te gebruiken! Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale gezinsmis. We hebben besloten om een gezamenlijke gezinsmis te houden voor Afferden en Siebengewald op zaterdag 2 december om 19.00 uur in de kerk van Afferden. Tijdens de Mis zal het kinderkoor van Afferden zingen. Samen beginnen we de Adventstijd en kijken uit naar Kerstmis!

Ik hoop jullie allemaal te zien!

Pastoor Rick Blom

image_pdf