Dinnershow Laetitia: dvd of cd te koop!!

Dinnershow poster KnikkerkoerierOp 5 november j.l. vond in zaal De Pruuver (voorheen De Matshoek) de Musicaldinner ‘mit Laetitia an toffel’ plaats. Ca. 120 gasten hebben genoten van een heerlijk diner, afgewisseld met mooie musicalmuziek door Laetitia, het basiskoor en solisten.
Van deze show zijn opnames gemaakt (met dank aan Dorpsarchief Afferden) en deze zijn nu te koop als dvd (het hele programma) en als cd (alleen de muzikale onderdelen). De prijs van een dvd bedraagt € 10,- en van de cd € 5,-.

Een mooi cadeau om te geven of te krijgen voor Sinterklaas of onder de kerstboom!!

De dvd en/of cd kunnen besteld worden bij de volgende personen:
– Nancy van der Heijden, Christinastraat 9, Afferden, tel. 06-31575703
– Ria Keijsers, Rijksweg 1, Nieuw Bergen, tel. 0485-531606
– Theo Arts, Rimpelt 2, Afferden, tel. 06-54272328
– Arno Broekman, Staaijerhof 6, Afferden, tel. 06-10526238
– Café/zaal De Pruuver, Langstraat 6, Afferden, tel 0485-5312572016-11-05-18h24m19


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif