10 Jaar Uitkijktoren

Op deze pagina vind je alle informatie over 10 jaar uitkijktoren Afferden, links naar foto’s en filmpjes van de opening en een overzicht van de ingezonden creaties.

Op Hemelvaartsdag 2 juni 2011 is onze Offerse Uitkijktoren feestelijk geopend. Wie had toen ooit durven dromen dat 10 jaar later dit initiatief van de Dorpsraad Afferden zo’n groot succes zou worden? Hoeveel mensen hebben in deze 10 jaar tijd de markante toren wel niet beklommen? 10.000? 50.000? 100.000? Een ding weten wij wel: het zijn er in ieder geval heel veel! Want wanneer je er ook langs loopt; altijd staat er wel iemand bovenin van het adembenemende uitzicht te genieten!

Om dit eerste jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan, willen wij dit graag met jullie vieren en wel op de volgende manier:

Deel jouw moment “10 jaar Uitkijktoren Afferden” met ons.
Dit mag door middel van een foto, tekening, video, schilderij, knutselwerk, verhaal, gedicht, of noem maar op! Als de creativiteit maar de boventoon viert!

Digitaal inzenden kan tot en met woensdag 30 juni 2021 via uitkijktoren@afferden-limburg.nl.

De creaties van kinderen tot en met 12 jaar kunnen worden ingeleverd bij onze Dorpswinkel Afferden. Als dank ontvang je dan bij inlevering een kleine traktatie.

Vergeet niet om in de mail of bij inlevering bij de Dorpswinkel Afferden je naam, e-mailadres en (onder de 12 jaar) je leeftijd duidelijk te vermelden. Wij hanteren de AVG-wet en zullen e-mailadressen enkel en alleen gebruiken om de uiteindelijke winnaars te informeren. Je naam zal uiteraard wel online bij je inzending verschijnen.

De leukste/mooiste inzendingen zullen begin juli 2021 worden beloond met een leuke prijs:

Onder de 12 jaar:

  • 1e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 75 euro te besteden in Afferden
  • 2e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 50 euro te besteden in Afferden
  • 3e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 25 euro te besteden in Afferden

12-100 jaar:

  • 1e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 75 euro te besteden in Afferden
  • 2e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 50 euro te besteden in Afferden
  • 3e prijs: tegoedbonnen t.w.v. 25 euro te besteden in Afferden

Kijk voor alle digitale inzendingen op deze link of de ingeleverde creaties in de Dorpswinkel Afferden.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes!

Dorpsraad Afferden