Collecte bij uitvaarten

Bij alle diensten in de kerk wordt een collecte gehouden. Dit zijn belangrijke inkomsten voor de parochie! En we hopen dat iedereen zo op die manier een steentje bijdraagt. En of het nu kleine of grote steentjes zijn, elk steentje telt!

Het geld wat opgehaald wordt is voor de parochie. Onder ‘parochie’ wordt verstaan, het onderhoud van het kerkgebouw, de Mariakapel, de begraafplaats, maar ook alle activiteiten die georganiseerd worden vanuit de parochie voor de mensen in Afferden.

Op verzoek van de familie van Truus Giepmans-Wijers willen we de opbrengst vermelden die opgehaald is tijdens de uitvaart op woensdag 24 november 2021 en dit was € 223,40. Truus ging enkele keren in de week naar de Mariakapel hier in Afferden om een kaarsje aan te steken en een gebedje te doen bij Maria voor Jan, de kinderen, de kleinkinderen, overige familie, vrienden en bekenden. Het bedrag zal zeker ook ten goede komen aan deze kapel die onderdeel is van de parochie.

Namens pastoor Blom en werkgroep Afferden, bedankt aan de familie maar ook aan iedereen die op welke wijze dan ook een steentje wil bijdragen voor het in standhouden van onze parochie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.