Dorpsraad en Afferden Samen Beter varen ieder hun eigen koers

‘Dorpsraad Afferden’, door het dorp gekozen leden, behartigt de belangen van de inwoners in het algemeen en in brede zin en is een belangrijke schakel tussen de inwoners, de gemeente en de andere kerkdorpen. Leefbaarheid in het dorp is het uitgangspunt.

‘Afferden Samen Beter’ is een initiatief van en voor inwoners van Afferden die samen een gezonde leefomgeving, zorg en welzijn voor langere duur willen organiseren. Uitgangspunten hierbij zijn zowel de tegemoetkoming aan de behoeften als de inzet van ieders talenten, waardoor mensen kunnen opbloeien en onderlinge verbindingen kunnen worden versterkt. .

In gezamenlijkheid en in goede sfeer is besloten dat het burgerinitiatief ‘Afferden Samen Beter’, ooit ontstaan als werkgroep in de ‘Dorpsraad Afferden’, vanaf heden geheel zelfstandig gaat opereren, waarbij er geen directe zakelijke verbinding met de Dorpsraad is. Wel is afgesproken dat beide partijen daar waar mogelijk en passend elkaar willen en zullen ondersteunen in het belang van de leefbaarheid van het dorp.

Een ieder vaart zijn eigen koers en daar waar nodig en past, wordt samenwerking en ondersteuning bij elkaar gezocht. Daarbij is een correcte en regelmatige onderlinge communicatie van groot belang!

Correspondentie:

Dorpsraad Afferden: dorpsraad@afferden-limburg.nl
Afferden Samen Beter: afferdensamenbeter@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: