Nuance


Toneelvereniging ‘Nuance’ komt weer op de planken

Beste mensen van Afferden en omstreken, Toneelvereniging ‘Nuance’ heeft zeker niet stilgezeten en is alweer druk aan het repeteren voor ons nieuwe toneelstuk. In dit toneelstuk komen onze spelers in Baantjer-achtige taferelen terecht en is het zogezegd nog niet zo makkelijk om hier uit te komen. Hoe dat allemaal zal gaan verlopen, en nog belangrijker:…

Is een huishoudster wel een goed idee?

Veel mensen vragen zich dat wel eens af. In de hedendaagse drukke tijd is hulp in de huishouding vaak welkom. Maar is dat wel een goed idee? Op die vraag hoopt Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden een antwoord te geven. Zij zullen op 15 en 16 maart 2019 het blijspel ‘Laat Zwaantje maar schuiven’ geschreven door…

Geen toneel in 2018


Beste mensen,

Het is alweer een tijd geleden dat we een bericht hebben geplaatst. Echter is het geval dat Iedershuus ons heeft benaderd dat er een dubbele boeking zou zijn tijdens de zaterdag van ons toneelweekend op 17 maart. Wij werden verplicht gesteld ons toneelweekend te verplaatsen.

Nu is het zo dat wij in de 20 jaar als huurders zijnde nog nooit een bevestiging hebben gehad van een boeking. Daarnaast vinden wij het zeer jammer dat wij zo laat en midden in onze repetitie periode pas bericht hebben gekregen. We hebben het bestuur van Iedershuus dan ook laten weten dat wij hun handelswijze zeer betreuren in deze en bereid zijn tot een gesprek.

Wij vinden het dan ook heel erg jammer dat wij u bij deze moeten mededelen dat wij niet in de gelegenheid zijn om ons toneelweekend te verplaatsen, en er in 2018 dus geen toneeluitvoering zal plaatsvinden. We hopen in 2019 weer een mooi toneelweekend te kunnen houden.

Leden en bestuur Toneelvereniging ‘Nuance’ Afferden

Toneelvereniging ‘Nuance’

Wenst u allen prettige feestdagen en een voorspoedig 2018!

Dat we u allen in goede gezondheid mogen begroeten tijdens onze 2 uitvoeringen op 16 en 17 maart. Wij zijn hard op weg om er een heel mooi toneelstuk van te maken en hopen dat u er net zo van geniet, als wij al doen met onze repetities. De spelers van het nieuwe toneelstuk doen in ieder geval hun best. Langzamerhand kunnen de boekjes aan de kant gelegd worden en kennen de spelers hun tekst uit het hoofd. De plannen voor het decor liggen ook al zo goed als klaar en eind januari kan deze alweer opgebouwd worden. Maar alles op zijn tijd!

Nogmaals, wensen wij u hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2018!
Leden Toneelvereniging Nuance

29cc316555dfe526588781192ff32bc7--borden-toe

Nieuwe uitvoeringen ‘Nuance’ in maart 2018

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018 staan onze spelers klaar om ons nieuwe toneelstuk voor u op te voeren. Het wordt een toneelstuk vol akkefietjes, dingetjes, onenigheden en verwarring. Zoals reeds vermeld gaan we kennismaken met een paar oude bekenden, die alles uit de kast moeten halen om deze akkefietjes, dingetjes, onenigheden en verwarring te boven te komen. Wilt u meer weten? Houd dan de Knikkerkoerier, de site van Afferden en onze Facebookpagina in de gaten en u bent van harte welkom bij onze uitvoeringen op 16 en 17 maart 2018.

Vanaf komend jaar zullen wij enkel de vrijdag- en zaterdagavond ons nieuwe toneelstuk ten uitvoering brengen. En geen 3 avonden zoals u al jaren van ons gewend bent. Vooraf zal nog zoals altijd de voorverkoop plaats vinden om u de gelegenheid te geven kaartjes voor een gereduceerde prijs te kunnen halen.

Toneelvereniging ‘Nuance’

Het nieuwe toneelseizoen staat weer voor de deur!

logo toneel

Beste mensen,

Na een lange, welverdiende vakantie, begint over een kleine maand ons nieuwe toneelseizoen weer. We kunnen terug kijken op een mooi en vruchtbaar seizoen, wat alleen maar meer zin geeft voor het nieuwe jaar.
Afgelopen zaterdag was onze jaarlijkse feestdag. Wat fijn om iedereen weer te zien en wat hebben we een mooie dag gehad!
Maar aan de zomer komt langzaam een einde, de herfst is in zicht en daarmee ook onze repetitie periode.
Het toneelstuk is uitgekozen, de spelers hebben er weer zin in om dit toneelstuk tot een mooi eind te brengen en we hopen u alle in goede gezondheid weer te mogen begroeten tijdens onze jaarlijkse uitvoeringen.

We gaan er weer tegenaan!

Leden Toneelvereniging Nuance

‘Nuance’ weer terug op het vasteland

In het weekend van 17 t/m 19 maart heeft Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden het stuk ‘Alle hens op het toneel’ van Carl Slotboom ten uitvoer gebracht. De spelers hebben het hartstikke goed gedaan, en wat zijn we trots op onze 5 nieuwe aanwinsten die voor het eerst op de planken hebben gestaan!IMG_8599Vanuit het publiek kregen we veel positieve reacties, wat ons natuurlijk weer nieuwe energie geeft om het volgende jaar weer een nieuw toneelstuk voor u op de planken te brengen.

Wij als vereniging hebben weer genoten van dit weekend en nemen nu een welverdiende rust.

We willen iedereen bedanken die zowel voor als achter de schermen hebben meegeholpen, om de uitvoeringen weer mogelijk te maken.
Heeft u interesse om u aan te sluiten bij onze vereniging? Mail dan naar kontakt@toneelnuance.nl

Bedankt en hopelijk tot volgend jaar in goede gezondheid

 

Leden en bestuur van Toneelvereniging ‘Nuance’ in Afferden

Het is bijna zover

logo toneel

Toneelvereniging ‘Nuance’ in Afferden zal in het weekend van 17, 18 en 19 maart het toneelstuk ‘Alle hens op het toneel’ van Carl Slotboom op de planken brengen.
Een avondvullend blijspel in 3 bedrijven.
Een groepje leerlingen willen graag een toneelstuk uitvoeren op hun school. Echter werkt hun directeur niet mee. Als 1 van de leerlingen iets te weten komt over de directeur, kan hij niet anders dan alsnog zijn medewerking verlenen.
Op de avond van de uitvoering verloopt alles echter anders dan volgens plan. Hoe dit afloopt? Komt het zien op vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart aanvang 19.30u en zondag 19 maart aanvang 19.00u in ‘Iedershuus’ te Afferden.
Kaarten kosten voor volwassenen €9.50 en kinderen tot 12 jr en 60+ €9
U kunt ook telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend 0485-511818 of via de mail naar kontakt@toneelnuance.nl

 

Alle hens op het toneel

Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden is alweer hard aan het repeteren voor een nieuw toneelstuk. ‘Alle hens op het toneel’ , een blijspel in 3 bedrijven, geschreven door Carl Slotboom zal in maart 2017 op de planken gebracht worden.Nuance 2017Een groepje enthousiaste leerlingen willen graag een toneelstuk opvoeren in het gymlokaal. Helaas is de directeur alles behalve gecharmeerd van een toneelstuk en weigert medewerking. Als een van de leerlingen erachter komt waar de directeur wél van gecharmeerd is, kan hij niets anders doen dan uiteindelijk toch toestemming geven.

Op de avond van de opvoering verloopt alles echter anders dan de bedoeling was. De directeur en zijn vrouw zitten in de zaal, naast de lerares van natuur- en scheikunde. Noodgedwongen worden zij op het toneel verwacht. Ondanks dat zij niet weten waar het toneelstuk over gaat, leven zij zich wonderbaarlijk snel in in de rollen die ze toegewezen krijgen. Binnen afzienbare tijd gaat het als vanzelf. Maar wat is nu eigenlijk werkelijkheid, en wat is theater?

Laat u verrassen tijdens de uitvoeringen van Toneelvereniging ‘Nuance’ in Iedershuus te Afferden: Vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart aanvang 19.30u en zondag 19 maart aanvang 19.00u.

De voorverkoop is op zondag 5 maart van 11.00u-12.30u in Iedershuus.

Kosten van de kaarten tijdens de voorverkoop: Volwassenen €8.50, kinderen tot 12jr en 60+ €8. (Geldt niet telefonisch of via mail).
Kosten van de kaarten aan de kassa: Volwassenen €9.50,  kinderen tot 12jr en 60+ €9.
Telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend: 0485-511818 of via mail: kontakt@toneelnuance.nl  tegen kassaprijs.

www.toneelnuance.nl
www.facebook.com/ToneelNuanceAfferden