Jubileumjaar Laetitia 2013 (7)

Subsidie Rabobank t.b.v. het jubileumconcert op 26 oktober.

I.v.m. de organisatie van het jubileumconcert op 26 oktober a.s. is bij het Fonds Maatschappelijke Betrokkenheid van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen een subsidie aangevraagd.

Tijdens de ledenvergadering van afdeling Bergen hebben 4 genomineerden uit de gemeente Bergen hun project gepresenteerd. De presentatie van Laetitia bestond uit een korte powerpoint presentatie gevolgd door een mini concertje van het koor. Alle aanwezige leden van de afdeling Bergen konden vervolgens stemmen op de 4 projecten. In totaal werd er € 15.000,- uitgekeerd.

Met de verkregen bijdrage worden de onkosten van het jubileumconcert gefinancierd.
Rabobank: hartelijk dank voor de geweldige bijdrage!!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif