Ook dit jaar een andere kerst dan we zouden willen. Toch doen we ons best om er het beste van te maken! Al zijn er maatregelen, Jezus wil ook dit jaar geboren worden in ons midden om een Licht te zijn in donkere dagen.

Kerstavond helaas geen nachtmis, maar u kunt de nachtmis vanuit de Petrusparochie Bergen volgen via de livestream op de website www.katholiekbergen.nl of Maasduinen Centraal.

1e kerstdag is de Mis om 09.30 uur. 2e kerstdag is de Mis om 09.30 uur. Samen met de communicanten wordt het kerstverhaal uitgebeeld. Muziek Piet Wijers.

De week erop is op zondag 2 januari om 09.30 uur de H. Mis met bijzondere intentie om Gods zegen te vragen voor het nieuwe jaar.

De andere weekenden in januari is de Mis op zondagochtend 09.30 uur.

De Mariakapel is elke dag geopend van 08.00 tot ongeveer 18.30 uur. Ook tijdens de kerstdagen! Het Vredeslicht uit Betlehem is aanwezig om een kaarsje aan te steken en er liggen kleurplaten voor de kinderen.

Het bezichtigen van de kerststal in de kerk is mogelijk vanaf een half uur voor de dienst tot en met een half uur na de dienst.

Pastoor Rick Blom is geïnterviewd door Maasland RTV en vertelt over kerstmis met opnames in de kerk van Siebengewald! Vanaf maandag 20 t/m donderdag 23 december een aantal keer per dag te zien op Ziggokanaal 44. Tevens kan de opname ook op deze website bekeken worden.

Namens het kerkbestuur, alle vrijwilligers en mijzelf aan eenieder een zalig kerstmis toegewenst en een goed begin van het nieuwe jaar! 

Pastoor Rick Blom

image_pdf