Laetitia jaaropening 2018

Op de eerste repetitieavond heeft Laetitia het jaar 2018 op feestelijke wijze geopend met koffie, gebak en heerlijke snacks van De Pruuver.

Jaaropening 1
Dit jaar bestaat Laetitia 45 jaar als gemengde zangvereniging en daar willen we aandacht aan besteden met diverse optredens en een onderling feestje in de zomer.

Dinnershow posterHet eerste optreden is een herhaling van de dinnershow uit 2016 ‘mit Laetitia an toffel’. Nu vindt deze dinnershow plaats op vrijdag 2 maart a.s. in restaurant Het Pelgrimshuis in Smakt. Voor het Pelgrimshuis vormt deze show de afsluiting van het wildseizoen en daar hoort onderstaand 6 gangenmenu bij:
Menu het Pelgrimshuis

Wilt u deelnemen aan dit spektakel, reserveer dan tijdig uw tafel: 0478 – 636228 of op www.pelgrimshuis.nl
Voor al diegenen, die een keer op bijzondere wijze willen dineren óf de vorige show op een iets andere wijze opnieuw willen beleven óf degenen die de vorige show gemist hebben, is dit een bijzondere aanrader!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif