Wie gaat er van 8 tot 13 mei mee op reis naar Lourdes?

Foto: www.stichtingchrisko.nl

In 2018 en 2019 ben ik als priester naar Lourdes geweest in samenwerking met de groep Chrisko uit Heerlen. Het waren allebei hele fijne reizen, waarbij we met drie generaties samen onderweg waren. Mensen die er tegenop gezien hadden om alleen te gaan, voelden zich gedragen door de groep. Er waren groepsactiviteiten, maar wie een eigen invulling wilde geven buiten het bedevaartprogramma had daar ook alle ruimte voor.

Stichting Chrisko zal in mei 2022 opnieuw met een groep naar Lourdes reizen, binnen de reis die georganiseerd wordt door Huis voor de Pelgrim. Er zullen vast in onze parochies ook mensen zijn die graag een keer samen op weg willen gaan, op bedevaart naar Lourdes. Ik beveel de reis met deze groep van stichting Chrisko uit ervaring van harte aan. Pelgrims uit de parochies Bergen, Afferden en Siebengewald kunnen zich dan ook samen met mij bij deze reis aansluiten. 

Wie geïnteresseerd is, vindt hieronder meer informatie over deze reis:

  • De reis vindt plaats van 8 tot en met 13 mei 2022 * We reizen per vliegtuig, vanaf vliegveld Beek.
  • We verblijven in 4-sterren (zorg)hotel Roissy, dat goed toegankelijk is en slechts op 3 minuten loopafstand van het Heiligdom gelegen is.
  • Verblijf is op basis van volpension, dat wil zeggen drie volledig verzorgde maaltijden per dag.
  • De reis kost €975 per persoon, op basis van tweepersoonskamer.
  • Toeslag voor een 1-persoons kamer bedraagt €185.
  • Iedereen kan mee: jong en oud. Het is wel belangrijk dat u zichzelf kunt verzorgen en verplaatsen (eventueel met uw eigen rollator). Voor activiteiten buiten het hotel zorgt groep Chrisko voor mensen die rolstoelen kunnen duwen. Rolstoelen kunnen met dat doel geleend worden bij Huis voor de Pelgrim, dat kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier.
  • Mensen met medische indicatie en een CZ zorgverzekering kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een korting op de reissom. In ieder geval geldt dan dat u de afgelopen 5 jaar geen gebruik gemaakt heeft van deze regeling.

Tijdens de reis zorgt Chrisko dagelijks voor een verslag voor de thuisblijvers op hun website: www.stichtingchrisko.nl 

Alleen als u zich aanmeldt met vermelding ‘groep Chrisko’ op het aanmeldformulier, weet u zeker dat u bij deze groep in het hotel geplaatst wordt. Voor meer informatie over de reis of het opvragen van een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met: Secretariaat Stichting Chrisko, Petra Beckers via 06 – 218 918 59 of secretariaat@stichtingchrisko.nl

Met vriendelijke groet,

Pastoor Rick Blom
Parochies Bergen, Afferden en Siebengewald

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.