2e dag Bergense wandel4daagse gestart in Afferden

Met ruim 800 deelnemers vond afgelopen week de vierde editie van de Bergense Wandel 4Daagse plaats.

De start van de tweede ‘etappe’ was op donderdag 29 juni in Afferden op sportpark de Alverman. Er waren drie rustplaatsen ingepland waarbij ruïne Bleijenbeek het meest tot de verbeelding sprak. Daar kon men ter versterking van het lichaam bij de mobiele frietwagen van Grewada ook iets hartigs of een lekker ijsje bestellen. Tevens bestond de mogelijkheid om onder begeleiding van gids Henk Hendriks een korte rondleiding door de ruïne te krijgen. Van dit laatste werd niet zoveel gebruik gemaakt omdat de meeste deelnemers zich toch ingesteld hadden op het wandelen.

Bij terugkomst op het sportpark werden de wandelaars toegezongen door koor 3veurAff. De bananenbar draaide overuren want die gele vruchten zorgen voor extra energie. Enkele deelnemers hadden tijdens de wandeltocht hun hond meegenomen. Als beloning kregen zij van de organisatie een hondensnoepje en als zij op de laatste dag meeliepen een hondenkluifje.

Tekst en foto’s: Frans Thonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif